Lees hier de tip & tricks van Up & Down Movers te Hoboken

Lees hier de tip & tricks van Up & Down Movers te Hoboken

Lees hier de tip & tricks van Up & Down Movers te Hoboken

Lees hier de tip & tricks van Up & Down Movers te Hoboken

Up & Down Movers

Opruimen van inboedels en opkuis voor/na verhuis.

Garage, zolder of kelder die opgeruimd moet worden? Of een volledige inboedel van een woning, appartement of kantoor? Of de reden nu een verhuis, overlijden of faillissement is, wellicht wilt u niet te veel energie steken in het leeghalen van een inboedel.

7/7 bereikbaar! Bel ons

Opruimen van inboedels

Misschien is er een overlijden in de familie, of misschien heeft u een verhuis gepland? Wat de reden ook is: uw hele inboedel zal leeggemaakt moeten worden. En dat kan een flink karwei zijn. Heeft u al eens nagedacht om een professional hiervoor in te huren? Up & Down Movers in Antwerpen is een verhuisfirma gespecialiseerd in het opruimen van inboedels. Zo kunnen we u van dienst zijn bij het leegmaken van inboedels van woningen, appartementen, kantoren en meer. We zorgen voor het hele logistiek proces, van de huur van containers tot het selecteren en verwerken van afval. We voeren opdrachten uit in heel Groot-Antwerpen.

Voorbereiden voor de verkoop- of huurmarkt

Up & Down Movers kan niet alleen worden ingeschakeld voor het leeghalen van woningen of panden, maar ook om het pand terug klaar te maken voor verhuur of verkoop. In sommige gevallen vraagt de verhuurder immers om oplevering van het pand in oorspronkelijke staat. Ons team is beschikbaar voor schilderwerken, het reinigen en bewerken van muren, het ontsmetten van ruimtes in het pand en ook het onderhoud van de tuin is eventueel mogelijk. Op die manier kunt u alle energie spenderen aan uw nieuwe woonbestemming of pand, zonder zich zorgen te maken over de nazorg van uw vorige woonst.

  • opruimen inboedels van woningen, appartementen en panden

  • reinigen en ontsmetten van ruimtes

  • 7/7 beschikbaar

  • jarenlange ervaring

Verhuizingen

Ladderliftservice

Prijslijst

Verhuis gepland of wilt u de inboedel van een woning, appartement of pand laten opruimen? Doe beroep op de verhuisservice van Up & Down Movers.