top of page
Zoeken
  • Upendown

Tips om het verhuizen gemakkelijker te maken

Zo wordt uw verhuizing een makkelijke(re) klus

Een verhuizing is een gebeurtenis die een grote impact kan hebben en vaak nog jaren later fris in uw geheugen blijft zitten. Maar zo'n verhuizing hoeft natuurlijk geen nachtmerrie te zijn. Dankzij deze praktische tips maakt u van uw verhuizing een ordelijk en gestructureerd proces waarop u achteraf tevreden terugkijkt.
Goede voorbereiding

Voor de effectieve dag van de verhuizing zorgt u er maar beter voor dat u alles goed voorbereid hebt. Maak alle lades van elk meubelstuk dat verhuisd moet worden vast aan het meubel met tape. Hebt u de kans om de lades uit de meubelstukken te halen? Dan is ook dat een goede en veilige optie. Sommige meubels moet u uit elkaar halen. Houd alle schroeven zorgvuldig bij de hand en verpak ze in een zakje dat u vastmaakt aan een van de meubelstukken. Tip: doe hetzelfde met alle kabels die u nodig hebt bij de aansluiting.


Praktische hulp

Een diepvriezer en koelkast verhuizen? Zorg er dan voor dat beide toestellen volledig leeggemaakt zijn. Zo vermijdt u vervelende ongelukjes op het moment waarop de toestellen verplaatst moeten worden. Vult u dozen met spullen? Overlaad ze dan zeker niet, want daarvoor betaalt u de prijs bij het verplaatsen van de dozen. Met voldoende dozen in voorraad voorkomt u dat u in de problemen komt wanneer er een doos zou stuk gaan. Nog een praktische tip: pak alle zaken die u inpakt goed in met bubblewrap of krantenpapier.


Regelingen met instanties

Ga ruim op voorhand langs bij de gemeente en vraag de nodige vergunningen en parkeerverboden aan, zodat u op de dag van de verhuizing probleemloos kunt werken. Tijdens en vlak na de verhuizing hebt u niet meteen toegang tot al uw spullen. Houd dan ook een kleine koffer bij u waarin alle essentiële spullen zitten zodat u enkele dagen verder kunt. Tot slot: vergeet ook niet wat te eten en te drinken te halen voor vrienden en familie die u komen helpen.


Nog meer hulp nodig bij uw verhuizing? Up & Down Movers in Antwerpen klaart de klus.

Neem nu contact op!

74 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글 1개


lynn.docx13
2023년 4월 04일

Tweemaal een verhuis op korte tijd gedaan met Malik... uiterst professioneel en hele sympathieke man! Doe zo verder

좋아요
bottom of page