top of page
Zoeken
  • Gercek

Welke verhuislift heeft u nodig?

Bijgewerkt op: 27 okt. 2021

Up & Down Movers in Antwerpen is een professionele verhuisfirma die de hele verhuis uit uw handen neemt. Bekijk hier welke verhuislift u nodig heeft.


Probleemloos verhuizen in Antwerpen


Welke verhuislift heeft u nodig?

Verhuizen kan een stresserende periode zijn. Niet alleen bent u bezig met het in orde brengen van uw nieuwe woonst, maar de spullen van uw huidige woning moeten ook nog eens verhuisd worden. Schakel daarom steeds de hulp in van een professional zoals Up & Down Movers in Antwerpen. Deze helpen u met het hele verhuisproces, waardoor u opgelucht en stressvrij mag uitkijken naar uw nieuwe woonst. Een van de stappen die zal moeten worden genomen is het huren van een verhuislift. Maar welke heeft u precies nodig?

Soorten ladderliften

Bij een gewone woning is het verhuizen van meubilair niet zo intensief, maar wanneer u op een appartement in de stad woont, is de logistieke uitdaging des te groter. Een verhuislift is in een dergelijke situatie een noodzakelijk hulpstuk, waarbij u een beroep zal moeten doen op een professionele verhuisfirma. Gaat het om grote stukken meubilair, dan kiest u het beste voor een ladderlift. Deze verhuislift brengt uw meubelstukken zonder problemen tot de negende verdieping. Ladderliften worden steeds bediend door vakbekwame operatoren die het hele proces voor u uit handen nemen. Ladderliften zijn er in verschillende formaten. Zo is er de opbouwlift die bestaat uit twee ladders en een grote verhuisbak. Dit is het kleinste model en is geschikt voor verhuizingen tot de derde verdieping. De elektrische verhuislift gaat dan weer iets hoger tot de vijfde verdieping, maar heeft als nadeel dat de laadbak kleiner is en er dus een lager laadvermogen is. De motorlift biedt dan weer het beste van beide. De reikhoogte kan tot de negende verdieping en heeft een laadvermogen tot 300 kilogram, waardoor grote stukken zoals een piano of kast geen probleem vormen. Bij Up & Down Movers in Antwerpen gebruiken we steeds dit laatste type.

Gaat het om een kleine verhuis, dan kan een meubellift makkelijk volstaan.221 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page