top of page
Zoeken
  • Gercek

Enkele tips voor een verhuis in Antwerpen

Bijgewerkt op: 27 okt. 2021

Gaat u binnenkort verhuizen en weet u nog niet hoe u de verhuis aan boord zal leggen? Lees de verhuistips van Up & Down Movers in Antwerpen.


Up & Down Movers maakt verhuizen gemakkelijk


Enkele verhuistips voor wie binnenkort gaat verhuizen


Verhuizen kan een stresserende ervaring zijn, waarbij u soms het bos door de bomen niet meer ziet. Up & Down Movers in Antwerpen geeft u graag enkele verhuistips voor een soepele verhuizing.

Planning is essentieel


Zoals bij alles is een goede voorbereiding al het halve werk. Verhuizen is stresserend, omdat er veel gelijktijdig plaatsvindt. Niet alleen bent u bezig met uw nieuwe woning in te richten, maar uw huidige moet ook leeggehaald en misschien zelfs verkocht worden. Net daarom is het belangrijk om voor uzelf een planning op te stellen waardoor u eventjes rustig kunt ademhalen. Een planning kan u ook helpen bij de taakverdeling van de mensen die u gaan helpen bij het verhuizen.

Begin tijdig


Wie zijn verhuis begint en hoopt dat het in één dag geregeld is, zal tegen teleurstellingen aanlopen. Verhuizen is een tijdrovende job. En dat is dan misschien nog buiten enkele onvoorziene problemen gerekend. Voor de grote verhuisdag is aangebroken kunt u al beginnen met kleine spulletjes zelf te verhuizen. Zo kunt u zich op de verhuisdag zelf richten op de grote stukken meubilair. Om tijd uit te sparen, pakt u deze ook al het beste op voorhand in zodat ze niet beschadigd geraken.

Schakel een verhuisfirma in


Bij een verhuis kunt u wel wat hulp gebruiken. Schakel daarom steeds een professionele verhuisfirma in die u kan bijstaan bij de hele verhuizing. Zo helpen ze u bijvoorbeeld met het huren van een verhuislift en meer. Zoekt u een verhuisfirma in regio Mechelen? Maak dan gebruik van de diensten van Up & Down Movers.

Huisdieren en kinderen


Heeft u huisdieren of kinderen? Dan is het aan te raden om te zorgen voor een oppas op de dag van de grote verhuis. Kleine kinderen en huisdieren kunnen heel wat aandacht vragen. Iets wat moeilijker is als u bezig bent met een organisatorisch vraagstuk zoals een verhuis. Zijn de kinderen al iets groter, dan kunnen ze mee ingeschakeld worden. Zo kunnen ze misschien zelfs hun eigen spullen inpakken.

Verhuisfirma nodig in regio Mechelen of Kontich? Reken op Up & Down Movers in Antwerpen.


81 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page