top of page
Zoeken
  • Gercek

Het opruimen van een inboedel, hoe begint u er aan?

Bijgewerkt op: 27 okt. 2021

Moet een woning of bedrijf voorbereid worden voor de verkoop- of verhuurmarkt en wilt u de inboedel opruimen? Lees hier hoe u dit het beste aanpakt.


Uw verhuis in Antwerpen snel geregeld


Het opruimen van een inboedel, hoe begint u er aan?


Het opruimen van een inboedel kan verschillende redenen hebben. Of een dierbare is overleden en zijn of haar woning moet voorbereid worden voor de verkoop- of verhuurmarkt, of u bent bezig met een verhuis in uw bedrijf of woning. Hoe dan ook, u bevindt zich in een periode in uw leven waarin u maar weinig tijd over hebt om u zorgen te maken over het opruimen van een inboedel. Daarom geven we graag enkele tips waarmee de klus misschien net iets makkelijker gaat. Maak een strikte planning Niemand beweert dat u uw hele inboedel in één keer moet opruimen. Nee, een strikte planning waarbij u telkens een ruimte in uw woning of bedrijf voor uw rekening neemt komt al heel ver. Op die manier deelt u het grote karwei op in haalbare doelen.

Maak gebruik van het verkeerslichtensysteem


Het opruimen van een inboedel is meteen ook het ideale moment om een grote kuis te houden in de spullen. Gebruikt u nog alles wat u bezit en is het echt nodig dat een bepaald stuk meubilair nog de verhuis meemaakt? Maak een selectie door gebruik te maken van het verkeerslichtensysteem. Hierbij betekent groen dat het mee verhuist, oranje is een twijfelgeval en rood is onherroepelijk weg.

Bereken het volume


Het moeilijkste werk is achter de rug nu u een selectie hebt gemaakt in de spullen. Nu rest er enkel nog het berekenen van het overgebleven volume. Op die manier kunt u het beste inschatten welke verhuismaterialen u nodig zal hebben.

Schakel een verhuisfirma in


Vele handen maken licht werk, maar misschien staan uw familie en vrienden niet meteen te springen om te helpen met opruimen van de inboedel. Of misschien is de situatie (overlijden, faillissement) niet ideaal en heeft u er gewoon de tijd niet voor. Schakel in dit geval een verhuisfirma in die het opruimen van de inboedel voor zijn rekening neemt.


Zoekt u een professional voor het opruimen van een inboedel in Antwerpen? Reken op Up & Down Movers.63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Коментарі


bottom of page