top of page
Zoeken
  • Upendown

Tips om te besparen op de kosten van uw verhuis

Bijgewerkt op: 26 okt. 2022

U gaat binnenkort verhuizen? Lees de tips van Up & Down Movers in Antwerpen om extra verhuiskosten te vermijden.


Bespaar geld tijdens je verhuizing


Uw verhuiskosten beperken? Deze tip is misschien verrassend: boek een uurtje extra!

Verhuizen is spannend en stressvol. U bent opgewonden omdat u naar een nieuw huis verhuist en aan een nieuw hoofdstuk in uw leven begint. U bent gestrest omdat u alles moet inpakken en naar uw nieuwe huis moet brengen.

De meeste mensen onderschatten hoeveel tijd het kost om hun spullen in te pakken en te verhuizen en boeken daarom meestal 2 uur voor hun verhuis. Op de verhuisdag zelf loopt er al snel iets uit en komt men tot de conclusie dat het toch wat langer duurt dan aanvankelijk was voorzien.

De gemiddelde verhuistijd binnen het Antwerpse bedraagt gemiddeld 3 uur. De beste manier om geld te besparen op uw verhuizing is door vooraf een extra uur te boeken. Een onverwacht extra uur tijdens de verhuis zal immers steeds duurder zijn dan een vooraf ingepland uur. Niemand wil meer betalen dan nodig is, vooral niet als het gaat om zoiets belangrijks als het verhuizen van uw gezin.


Reserveer een extra verhuizer


Een andere goede manier om op de verhuiskosten te besparen is door (een) extra verhuizer(s) te reserveren die de andere verhuizers goed kent of die vaak met hen samenwerkt. Ze hebben al een goede werkrelatie opgebouwd en zijn samen opgeleid, waardoor ze hun werk efficiënter en sneller kunnen uitvoeren dan wanneer ze nieuw zijn en elkaar niet kennen en niet weten hoe ze te werk gaan, wat vaak met vrienden en familie het geval is. Het verhuisteam van Up en Down Movers uit Antwerpen heeft de nodige ervaring om vlot en veilig met elkaar samen te werken, zodat uw verhuisklus in een mum van tijd geklaard is.

Beschikt u zelf niet over een geolied team om uw verhuis in goed banen te leiden, boek dan vooraf een extra verhuizer. Zo loopt uw verhuis niet uit en komt u op de verhuisdag niet voor verrassingen te staan.


Bel om nu je verhuis te boeken en maak gebruik van onze interessante verhuispaketten om te besparen op je verhuis.105 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Kristian
Kristian
Jul 11, 2022

Ik raad deze firma iedereen aan die wilt verhuizen ze zijn hulpzaam,vriendelijk en correct in mijn geval was de verhuiswagen er nog niet maar de ladderlift wel ze hebben de tijd stopgezet tot alles er was en heel het verhuis was gedaan op 2u30 terwijl ik 3u had geboekt. ze zijn ook zeer voorzichtig met je meubels en dozen en voor elk probleem is er een oplossing bij hun.

Like
bottom of page